Resultaten voor symptomen

symptomen
Symptomen en gevolgen - Atlant.
In het begin is dit sluipend en ziet u dit vooral terug in de fijne motoriek. Een van de eerste vroege symptomen is het afnemen van de zijdelingse bewegingen van het oog waardoor lezen moeilijk wordt. Dit wordt gecompenseerd door het meebewegen van het hoofd en soms de romp tijdens het lezen. In In een nog later stadium verminderen de bewegingen vaak weer en wordt u eigenlijk bewegingsarm. Bedenk altijd goed: het verloop van de ziekte verschilt enorm per persoon! Wanneer zijn de bewegingen het hevigst? Als u een beweging moet uitvoeren of u bent moe, opgewonden of zenuwachtig.
Angststoornis symptomen - GGZ Groep.
Herkent u meerdere van de symptomen hieronder? Moeite met concentratie. Vermijden van specifieke situaties. Het is overigens niet noodzakelijk dat u meerdere symptomen tegelijkertijd heeft om aan de kenmerken van een angststoornis te voldoen. Tijdens een angstaanval ervaart u mogelijk de volgende symptomen.:
Internetverslaving symptomen Brijder.
je gaat door met internetten ondanks lichamelijke en geestelijke klachten. Je hoeft niet al deze symptomen te hebben om te spreken van een internetverslaving. Er kan ook bij slechts enkele van bovenstaande symptomen sprake zijn van een verslaving. Wat zijn oorzaken van een internetverslaving?
Wat zijn de symptomen van trombose in de verschillende plekken op het lichaam? - Trombosestichting.
Wat is trombose. Home - Over trombose - Symptomen van trombose. Symptomen van trombose. Symptomen van trombose zijn onder meer afhankelijk van de plek in het lichaam waar de trombose optreedt. We geven hieronder een korte lijst met trombose symptomen per plek.
De ziekte COVID-19 RIVM.
Als andere mensen die druppeltjes inademen, of bijvoorbeeld via de handen in de mond, neus of ogen krijgen, kunnen zij besmet raken met het virus. Wat zijn de symptomen van COVID-19? De meest voorkomende klachtenbij COVID-19.: Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn.
Symptomen en gevolgen NCFS.
Symptomen en gevolgen. Symptomen en gevolgen. Het verloop van cystic fibrosis CF is grillig en voor iedereen verschillend. Bijna altijd ontstaan klachten in de longen en in de spijsverteringsorganen, maar CF kan zich ook in andere organen uiten. Klik op de verschillende symptomen in de afbeelding hieronder om meer te weten te komen.
Symptomen van de ziekte van Lyme De ziekte van Lyme De teek tekenbeetziekten Stichting Tekenbeetziekten.
Symptomen van de ziekte van Lyme. Symptomen van de ziekte van Lyme. Wees alert op klachten na een tekenbeet De symptomen in het kort Belangrijke kenmerken van het ziektebeeld Symptomenlijst ziekte van Lyme Uitgebreide toelichting van de symptomen Ben je geholpen met bovenstaande informatie?
Symptomen bij Aplastische Anemie.
De symptomen worden veroorzaakt door de lage bloedwaarden en ze zijn afhankelijk van de soort bloedcellen die zijn aangetast.: Bloedarmoede te weinig rode bloedcellen veroorzaakt de moeheid, bleke huid en slecht uithoudingsvermogen. Het tekort aan gezonde witte cellen ondanks het ogenschijnlijk hoge aantal witte bloedcellen leidt tot infecties. Een tekort aan bloedplaatjes zorgt voor blauwe plekken en/of bloedingen. Mensen met aplastische anemie kunnen een combinatie van symptomen vertonen.
Wat zijn de symptomen van MS - Stichting MS Research.
Home Over MS Symptomen van MS. Symptomen van MS. De symptomen van MS zijn erg verschillend. Ook niet iedereen ervaart dezelfde symptomen. De plek in het centrale zenuwstelsel waar ontstekingen ontstaan en de myline beschadigd raakt, bepaalt welke symptomen je krijgt.

Contacteer ons